GOOGLE PAGOI 1 MILIARDË $ MË SHUMË PËR YOUTUBE! Jakovarssss</noscript>

Join the forum, it's quick and easy

GOOGLE PAGOI 1 MILIARDË $ MË SHUMË PËR YOUTUBE! Jakovarssss</noscript>
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GOOGLE PAGOI 1 MILIARDË $ MË SHUMË PËR YOUTUBE!

Shko poshtë

GOOGLE PAGOI 1 MILIARDË $ MË SHUMË PËR YOUTUBE! Empty GOOGLE PAGOI 1 MILIARDË $ MË SHUMË PËR YOUTUBE!

Mesazh nga AstronauT Thu Oct 08, 2009 12:13 am

GOOGLE PAGOI 1 MILIARDË $ MË SHUMË PËR YOUTUBE! 6od62t

A ju kujtohet kur kompania Google e bleu shërbimin më të madh në botë për video, faqen YouTube për 1.65 miliard dollarë? Pas shpërthimit të epokës së dot-com, shumë njerëz kanë menduar se ky ishte një fillim i një flluske të re – flluska e web 2.0.

Disa menduan që Google e bleu për një çmim të lirë faqen e famshme, YouTube. Mark Kuban e pati quajtur të çmendur kompaninë Google për shumën e parave që ata paguan për YouTube. Sot, ne mund të kemi një ide më të qartë se përse, pikërisht kompania Google shpenzoj tërë atë shumë të parave për një faqe për shpërndarjen e videove, dhe cilat ishin vlerësimit të tyre të brendshme për faqen YouTube.

Sipas CNET, gjatë muajit maj të këtij viti, gjatë depozitimit si pjesë e të drejtave të autorit, kompania Viacom kishte ngritur padi kundër Google dhe YouTube, ndërsa CEO i kompanisë Google, Eric Schmidt kishte llogaritur vlerën e YouTube diku ndërmjet 600 deri në 700 milionë dollarë. / msbl / foto: jackmorton / 6 tetor 2009
AstronauT
AstronauT
WebMaster
JakovarSWebMasterJakovarS

<b>Shfletues</b> Shfletues : Firefox
<b>Postimet</b> Postimet : 3110
<b>Registration date</b> Registration date : 10/08/2009

https://jakovars.all-up.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: