Edhe të moshuarit në Facebook dhe YouTube Jakovarssss</noscript>

Join the forum, it's quick and easy

Edhe të moshuarit në Facebook dhe YouTube Jakovarssss</noscript>
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Edhe të moshuarit në Facebook dhe YouTube

Shko poshtë

Edhe të moshuarit në Facebook dhe YouTube Empty Edhe të moshuarit në Facebook dhe YouTube

Mesazh nga AstronauT Fri Dec 11, 2009 9:07 pm

Edhe të moshuarit në Facebook dhe YouTube 2r61vh3

Ne e kemi ditur për një kohë të gjatë se që përdoruesit e Facebook janë duke u bërë më të vjetër.

Tani të dhënat e reja të lëshuara nga kompania e hulumtimeve Nielsen, tregojnë se numri i përdoruesve të moshuar (65 vjeç e më lart) të cilët po e përdorin internetin është rritur për 6 milionë në pesë vitet e fundit.

Dhe nuk është vetëm kjo, por gati gjysma e të moshuarve të cilët ishin online muajin e kaluar vizitojnë faqet si Facebook ose YouTube, duke i bërë këto faqe, destinacionin e tretë dhe të katërt të tyre, si më të vizituara në internet.

Hulumtimet konfirmuan një trend që ne kemi parë në vitet e fundit: se të moshuarit janë duke u bërë më aktiv në ëeb. Në nëntor të vitit 2004, ne kishim 11.3 milion të moshuar online. Në nëntor 2009, ky numër shkoi në 55% më shumë apo, i njëjti arrit në 17.5 milion. Përveç kësaj, ata kanë shpenzuar më shumë kohë në internet, e cila arriti një mesatare prej 58 orësh një muaj para shfletuesve.
AstronauT
AstronauT
WebMaster
JakovarSWebMasterJakovarS

<b>Shfletues</b> Shfletues : Firefox
<b>Postimet</b> Postimet : 3110
<b>Registration date</b> Registration date : 10/08/2009

https://jakovars.all-up.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: