Facebook e tejkalon edhe Google, për vizita në internet
Faqja 1 e 1
Facebook e tejkalon edhe Google, për vizita në internet
Rrjeti më i madh social në botë, faqja Facebook javën e kaluar ishte vendi më i vizituar online, në Amerikë.
Faqja kishte më shumë vizitorë edhe se gjiganti botëror në internet, makina e kërkimit Google.
Shërbimi për matjen e trafikut në Internet - Hitwise, vë në dukje se Facebook javën e dytë të muajit mars kishte 7:07 për qind e trafikut të internetit gjithsej, ndërsa Google ishte e dyta me 7,03 për qind.
Kjo nuk është hera e parë që rrjeti social "mposhti" makinën e kërkimit në internet. Facebook gjithashtu kishte më shumë vizitorë se Google, dhe për prag të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri.
Similar topics
» Edhe të moshuarit në Facebook dhe YouTube
» Internet Explorer hallka e dobët në sulmet kundër Google
» Rrjeti më i famshëm social në internet, Facebook, gjatë kësaj jave njoftoi se do të lansojë një shërbim të ri që kërcënon të dëmtojë pozitën udhëheqëse në fushën e mikro-blogimit të cilën momentalisht e mban faqja Twitter.
» HD 2 nga HTC, edhe telefon edhe kompjuter
» Anketa: Nexus One e tejkalon tërësisht rivalin iPhone 3GS
» Internet Explorer hallka e dobët në sulmet kundër Google
» Rrjeti më i famshëm social në internet, Facebook, gjatë kësaj jave njoftoi se do të lansojë një shërbim të ri që kërcënon të dëmtojë pozitën udhëheqëse në fushën e mikro-blogimit të cilën momentalisht e mban faqja Twitter.
» HD 2 nga HTC, edhe telefon edhe kompjuter
» Anketa: Nexus One e tejkalon tërësisht rivalin iPhone 3GS
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi