Mediat më së shumti flasin për Apple dhe Google  Jakovarssss</noscript>

Join the forum, it's quick and easy

Mediat më së shumti flasin për Apple dhe Google  Jakovarssss</noscript>
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mediat më së shumti flasin për Apple dhe Google

Shko poshtë

Mediat më së shumti flasin për Apple dhe Google  Empty Mediat më së shumti flasin për Apple dhe Google

Mesazh nga WERBUNG Tue Sep 28, 2010 2:03 am

Mediat më së shumti flasin për Apple dhe Google  F.0927184921897_m

Një studim i ri thotë se rubrikat e teknologjisë në mediat e ndryshme botëore, më së shumti fokusohen në temat që kanë të bëjnë me kompaninë Apple, ndoshta edhe në dëm të lajmeve tjera nga kjo industri.

Një studim një-vjeçar i Pew Research Center ka thënë se Apple ka një pjesëmarrje më të madhe të mbulueshmërisë mediale, në krahasim me Google, apo edhe rrjetet sociale si Facebook ose Twitter.

Lansimi i iPhone 4, ankesat konsumatore dhe paraqitja e tabletit tashmë të famshëm, iPad, kanë qenë ndër ngjarjet kryesore në industrinë e teknologjisë konsumuese, thotë raporti i qendrës së hulumtimeve.

Ndërsa, në këtë raport gjithashtu thuhet se sasia e mbulueshmërisë mediale që e kishin kompanitë e mëdha të teknologjisë, është duke rëndë ndjeshëm. Në anën tjetër, Google është kompania e dytë në tregun medial me 11 për qind mbulueshmëri, kundrejt Apple e cila kryeson me 15 për qind, në këtë trend.
WERBUNG
WERBUNG
WebMaster
JakovarSWebMasterJakovarS

<b>Shfletues</b> Shfletues : Firefox
<b>Postimet</b> Postimet : 745
<b>Registration date</b> Registration date : 10/08/2009

http://www.Jakovars.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: