RISITË E KËSAJ JAVE, NGA APPLE! Jakovarssss</noscript>

Join the forum, it's quick and easy

RISITË E KËSAJ JAVE, NGA APPLE! Jakovarssss</noscript>
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RISITË E KËSAJ JAVE, NGA APPLE!

Shko poshtë

RISITË E KËSAJ JAVE, NGA APPLE! Empty RISITË E KËSAJ JAVE, NGA APPLE!

Mesazh nga AstronauT Fri Sep 11, 2009 12:21 pm

RISITË E KËSAJ JAVE, NGA APPLE! 35in30w

Lexoni për risitë më të fundit të prezantuara nga kompania Apple, gjatë ditës së djeshme.

NANO ME VIDEO KAMERË: Nano, iPod i vogël që ka një ekran, tani vjen me video kamerë të integruar në të, një mikrofon, një hapa-matës, një ekran 2,2-inç dhe një buton i radio stacioneve FM. Kushton 149$ për version një me 8GB ose 179 $ për modelin 16 GB.

ÇMIMET E ZBRITURA, ZGJERIMI I HAPËSIRËS: Modeli 8 GB iPod Touch - në thelb është një iPhone pa aftësitë e telefonit – i cili tani kushton 199$, ose 30$ më pak. Apple ka mbajtur çmimet konstante për modelet e saj të mëdha, por tani ka dyfishuar hapësirën e magazinimit; një version 32 GB tani shkon deri në 299$ dhe një model 64GB kushton 399$.

SHUFFLE SHUMË-NGJYRËSH: 79$ është modeli i vogël i Shuffle me 4 GB i cili tani vjen në ngjyrat: argjend, i zi, i kuq, blu dhe jeshil. Një model më i vogël, është shtuar – për 59$ për një model me 2 GB, po ashtu me ngjyra të shumta.

BEEFIER CLASSIC: modeli tradicional iPod tani ka një disk 160 GB për çmimin ekzistues $ 249 – me 40 GB të rritur në memorie.

ITUNES I RI: iTunes 9 pastron dizajnin e softuerit, u jep njerëzve më shumë kontroll mbi atë duhet ngarkuar për në iPods dhe iPhone dhe paraqet një mënyrë të re për të organizuar aplikacionet për iPhone dhe iPod Touch. Ai gjithashtu lejon të pesë kompjuterët në rrjet ndajnë të njëjtën shtëpi - me “stream” apo kopjimit të - muzikës, videove dhe përmbajtje të tjera, një ikje nga kushtet e rrepta të Apple për mbrojtjen e kopjimit, të cilën e kishte në të kaluarën.

ALBUME DIGJITALE: iTunes tani do të shesë disa albume të paketuara me fotografinë digjitale, mbulesa arti dhe media të tjera. iTunes LP mund të përfshijë intervistat dhe video të tjera, të cilat mund të shikohen përmes iTunes. Kjo është një mënyrë e re për regjistrimin e kompanive për të rritur shitjet e albumeve si dyqanet online, duke e bërë më të lehtë për të blerë këngët, individualisht.
AstronauT
AstronauT
WebMaster
JakovarSWebMasterJakovarS

<b>Shfletues</b> Shfletues : Firefox
<b>Postimet</b> Postimet : 3110
<b>Registration date</b> Registration date : 10/08/2009

https://jakovars.all-up.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: