A po ngec Twitter?
Faqja 1 e 1
A po ngec Twitter?
Në fillim të vitit 2009, faqja e njohur për mikro-blogim me 140 shkronja ishte shndërruar në njërin nga gjigantet e rrjeteve sociale. Por që nga mesi i vitit të kaluar, numri i përdoruesve Twitter është rrafshuar dhe nuk është ngritur edhe aq shumë, krahasuar me të tjerët.
Compete, një firmë për analiza në ueb, thotë se numri i vizitorëve të faqes nuk ka ndryshuar shumë që nga qershori dhe numri prej 22 milionë vizitorëve në dhjetor ishte për rreth 770,000 më pak se numri më i lartë, i cili ishte në gusht.
Analistë të tjerë thonë të njëjtën gjë, duke shtruar pyetjen: A ka ngecur Twitter?
"Ndoshta Twitter ishte një viktimë e suksesit të saj," tha Andrew Lipsman, një analist në comScore, një tjetër kompani që gjurmon trafikun në faqet e internetit. "Ajo u rrit kaq shpejt sa edhe vet nuk e ka planifikuar, duke i tejkaluar pritjet e veta."
Por, disa analistë thonë se ky nivelim i popullaritetit nuk duhet të shihet si një dështim, sepse njerëzit që përdorin Twitter janë duke e përdorur atë më shumë se kurrë më parë.
Similar topics
» Hakohet Twitter, përdorues të shumtë të prekur
» Twitter lason faqe për profesionistët?
» Twitter përkohësisht në duart e hakerave
» Twitter, së shpejti me foto dhe video
» Twitter edhe për telefonat e bazuar në WindowsPhone 7
» Twitter lason faqe për profesionistët?
» Twitter përkohësisht në duart e hakerave
» Twitter, së shpejti me foto dhe video
» Twitter edhe për telefonat e bazuar në WindowsPhone 7
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi