LIROHEN IPOD'ËT! PRITEN MODELE TË REJA! Jakovarssss</noscript>

Join the forum, it's quick and easy

LIROHEN IPOD'ËT! PRITEN MODELE TË REJA! Jakovarssss</noscript>
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LIROHEN IPOD'ËT! PRITEN MODELE TË REJA!

Shko poshtë

LIROHEN IPOD'ËT! PRITEN MODELE TË REJA! Empty LIROHEN IPOD'ËT! PRITEN MODELE TË REJA!

Mesazh nga AstronauT Fri Sep 11, 2009 12:23 pm

Të supozosh se çka do të ofroj Apple sot është bërë më e lehtë paksa, pasi që të gjithë prisnin që çmimet e pajisjes së famshme muzikore nga Apple, iPod të zbresin, gjë që edhe ka ndodhur tashmë.

iPod Touch me 8GB memorie të brendshme është zbritur në çmim, prej 229$ në189$; modeli tjetër prej 16GB tani kushton 249$, krahasuar me çmimin e mëparshëm prej 299$, ndërsa modeli tjetër me më shumë hapësirë, përkatësisht versioni me 32GB është saktësisht 120 dollarë më lirë, i liruar nga 279$ në 399$.

Mirëpo, kjo nuk është e tëra, pasi që edhe modeli iPod Nano ka rënë në çmim, edhe atë nga 149$ në 129. Modeli me 16GB i Nano gjithashtu është më lirë, duke rënë në çmim nga 199$ në 149$,dhe përfundimisht iPod classic tani kushton 229 apo 20$ më lirë se çmimi i vjetër.

Këto lirime të çmimeve janë mjaft solide, ndërsa thuhet se kompania Apple e ka bërë këtë lëvizje për tu përgatitur për ti lansuar modelet e reja të iPod, të cilët do ti zëvendësojnë këta të vjetrit, mirëpo gjithsesi se çmimet e modeleve të reja nuk do të jenë kaq të lira.

(FOTO)

LIROHEN IPOD'ËT! PRITEN MODELE TË REJA! 35i6rd3
AstronauT
AstronauT
WebMaster
JakovarSWebMasterJakovarS

<b>Shfletues</b> Shfletues : Firefox
<b>Postimet</b> Postimet : 3110
<b>Registration date</b> Registration date : 10/08/2009

https://jakovars.all-up.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye