Google Caffeine: Si do të ndikojë në renditjen e webfaqeve tuaja?
Faqja 1 e 1
Google Caffeine: Si do të ndikojë në renditjen e webfaqeve tuaja?
Google Caffeine – nuk bëhet fjalë për ndonjë kafe apo drogë apo ku ta di se ku ju shkon mendja, por kështu e ka marrë emrin “update”(ndryshimi) më i ri që do bëjë google pas pushimeve të fundvitit. Mund të quhet si një “rishikim i madh” që google do i bëj rënditjes së faqeve.
Çfarë do të ndryshojë?
Sigurisht, google nuk i ka dhënë akoma detajet për google caffeine. Sidoqoftë, disa testime në google, dhe disa deklarata të punëtorve të google, kanë bërë që të mendohet se këto mund të jenë disa nga ndryshimet:
* Shpejtësia e faqës: Nëse keni faqe të ngadaltë, vështirë se do merrni renditje të mirë në google;
* Linqet e “thyera”: Nëse keni shumë linqe që nuk punojnë, atëher sigurisht se kjo do ndikojë keq në google, dhe në renditje;
* “Fqinjët” e këqij: Të shkëmbesh linqe me spammerë ose për spamm, do ketë ndikim tëjet të madh për google caffeine;
* Renditje e përgjithshme: Siç duket google nuk do marr parasysh më vetëm renditjen në pak fjalë për faqen tuaj, por do shikoj më thellë dhe të hulumtojë më shumë për faqen tuaj, dhe pastaj të vends nëse jeni për të u renditur më mirë apo jo.
Siç duket që të renditeni më mirë duhet të keni përmbajtje të mirë, dizajn të thjeshtë, faqe lehtë të navigueshme etj.
Faktorët si vjetërsia e faqes, sa vjet ka faqja që ka hapur etj. do luajnë akoma rol të rëndësishëm. Sido që të jetë efektet dhe faktorët e rënditjes nuk është se s’do ndryshojnë.
Similar topics
» Kusari-Lila: Rinumërimi mund të ndikojë në rezultat
» Google Nexus One
» GOOGLE GJITHNJË E MË E FUQISHME!
» Google mbushë 12 vjet
» Google ridizajnon makinën e vet të kërkimit
» Google Nexus One
» GOOGLE GJITHNJË E MË E FUQISHME!
» Google mbushë 12 vjet
» Google ridizajnon makinën e vet të kërkimit
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit: