Nokia do të prodhojë më pak smartphone’s
Faqja 1 e 1
Nokia do të prodhojë më pak smartphone’s
Kompania finlandeze Nokia, prodhuesi më i madh botëror i telefonave mobilë, planifikon që në vitin 2010 të përgjysmojë prodhimin e 'smartphones' (smartphone) pajisjet (një kombinim i telefonave mobil dhe kompjuterit të xhepit) në mënyrë që të jetë e gatshme për tu përballur me konkurrencën e tregut, e cila është në rritje.
Anti Vasara, udhëheqësi i sektorit të hulumtimit dhe zhvillimit brenda kompanisë Nokia, konsideron se ka devijuar strategjia e biznesit dhe se ky përgjysmim, do ti lejojë kompanisë që ti kushtojë më shumë vëmendje pikërisht këtyre telefonave.
Disa analistë besojnë se, megjithatë, kompania Nokia po ofron shumë modele të ndryshme për konsumatorët, dhe se një ofertë kaq e gjerë po i hamend konsumatorët.
Të tjerë vlerësojnë strategjinë si "të arsyeshme", por vënë në dukje se kompania do të duhet të jetë shumë e kujdesshme për të krijuar një ekuilibër të mirë, sepse gama e gjerë e modeleve të paraqitura deri tani, është njëra nga avantazhet e saj më të mëdha, mbi konkurrencën.
Similar topics
» Games for Nokia 5800 / Nokia 5530/ Nokia N97
» Motorola lason edhe një ‘smartphone’
» Nokia nxjerr modelin e ri të X6
» Nokia përgatit përgjigjen 3D ndaj Street View
» Motorola lason edhe një ‘smartphone’
» Nokia nxjerr modelin e ri të X6
» Nokia përgatit përgjigjen 3D ndaj Street View
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi