Nokia do të prodhojë më pak smartphone’s Jakovarssss</noscript>

Join the forum, it's quick and easy

Nokia do të prodhojë më pak smartphone’s Jakovarssss</noscript>
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nokia do të prodhojë më pak smartphone’s

Shko poshtë

Nokia do të prodhojë më pak smartphone’s Empty Nokia do të prodhojë më pak smartphone’s

Mesazh nga AstronauT Wed Dec 09, 2009 7:24 pm

Nokia do të prodhojë më pak smartphone’s R88lk3

Kompania finlandeze Nokia, prodhuesi më i madh botëror i telefonave mobilë, planifikon që në vitin 2010 të përgjysmojë prodhimin e 'smartphones' (smartphone) pajisjet (një kombinim i telefonave mobil dhe kompjuterit të xhepit) në mënyrë që të jetë e gatshme për tu përballur me konkurrencën e tregut, e cila është në rritje.

Anti Vasara, udhëheqësi i sektorit të hulumtimit dhe zhvillimit brenda kompanisë Nokia, konsideron se ka devijuar strategjia e biznesit dhe se ky përgjysmim, do ti lejojë kompanisë që ti kushtojë më shumë vëmendje pikërisht këtyre telefonave.

Disa analistë besojnë se, megjithatë, kompania Nokia po ofron shumë modele të ndryshme për konsumatorët, dhe se një ofertë kaq e gjerë po i hamend konsumatorët.

Të tjerë vlerësojnë strategjinë si "të arsyeshme", por vënë në dukje se kompania do të duhet të jetë shumë e kujdesshme për të krijuar një ekuilibër të mirë, sepse gama e gjerë e modeleve të paraqitura deri tani, është njëra nga avantazhet e saj më të mëdha, mbi konkurrencën.
AstronauT
AstronauT
WebMaster
JakovarSWebMasterJakovarS

<b>Shfletues</b> Shfletues : Firefox
<b>Postimet</b> Postimet : 3110
<b>Registration date</b> Registration date : 10/08/2009

https://jakovars.all-up.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: