Qendrimi – Nëse fitoj, 10mijë euro per invalidëve të luftës
Qendrimi – Nëse fitoj, 10mijë euro per invalidëve të luftës
Nëse shpallet fitues 10 mijë euro premton t’ua jap invalidëve të luftës
Qëndrim Jonuzi, i njohur me nofkën Jerry është 27 vjeçar. Ka lindur në Prishtinë, kurse jeton në Cyri. Historia e shkollimit të Qëndrimit është shumë interesante. Ai vitin e parë të shkollës së mese e ka kryer në Tiranë në shkollën “Sami Frashëri”, kurse vitet tjera në Ferizaj. Kurse shkollën private të tregtisë dhe marketingut i ka kryer në Cyrih. Historia e punës. Qëndrimi ka punuar si elektricist, marketing promoters, produkt menaxher, call centre për shërbime të klientëve për kompani të mëdhaja, barmen etj. Ai thotë se është tip shumë i hapur, natyral, por edhe shumë i ndjeshëm, gjithashtu është shumë optimist.
Qëndrimi thotë se di të përshtate shumë mirë rrethanave të krijuara, kur është për të qenë serioz, di të bëhem i tillë, kur është për të bërë atmosferë është i pari. Kurse nuk i ka qejf njerëzit egoistë, paragjykues, dhe atë që tregohen fals para të tjerëve. I pëlqen thjeshtësia te njerëzit dhe njerëzit real. “Dëshira më e madhe në jetë është të kem fëmijë. Të shoh si rriten, të mundohem ti kuptoj. Dhe të arrij pleqërinë”, mendon Qëndrimi. Kurse në pyeten se çka do të bëni me 24 mijë euro ai është përgjigjur kësisoj “10.000 euro do t’i jepja për veteranët e luftës që janë në nevojë në Kosovë. Të tjerat për qëllimet e mia universitare”. Kurse motoja e tij është “ Nëse do të jesh gjithmonë i kënaqur, gjithmonë duhet të ndryshosh”.
Similar topics
» Erlinda Shtavica : Nëse fitoj , një pjesë për bamirësi
» Qendrimi Kryepuntori i javes
» Qendrimi më i forti ne debate
» Debati Beni-Qëndrimi rreth UÇK-së
» Qendrimi fitues i Reality Show “Shpija”
» Qendrimi Kryepuntori i javes
» Qendrimi më i forti ne debate
» Debati Beni-Qëndrimi rreth UÇK-së
» Qendrimi fitues i Reality Show “Shpija”
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi